Skip to main content
De pagina wordt geladen...

Industrie

Continu in bedrijf

U kunt op ons rekenen

De grootste staalproducent, een petrochemische reus en multinational in op- en overslag van natte bulk – om een aantal voorbeelden te noemen – hebben een efficiënt en betrouwbaar machinepark nodig om continu in bedrijf te kunnen zijn. Als iets stopt met draaien, kan dit effect hebben op een hele keten. De financiële schade kan in een dergelijke situaties hoog oplopen. Vele van deze bedrijven vertrouwen op de service van Facta.

Krachtige combinatie van service verlenen en technologie

Bij Facta staat service verlenen voorop in alles wat we doen. We zijn dé specialist in rotating equipment en weten precies waar het om gaat in onze business. Wie nu een probleem heeft, vraagt nu om een oplossing. En niet morgen. Wij zijn dan ook altijd in de buurt. 24 uur per dag. 7 dagen in de week. We hebben ons gespecialiseerd in smart maintenance, en werken met de nieuwste toepasbare technieken. Door buiten de gebaande paden te denken, kijken we mee waar we kunnen vernieuwen. Elke klant, klein of groot, met een complexe vraag of uitdaging is bij ons op zijn plaats. Hoe complexer de vraag, hoe beter die bij ons past. Zo blijven we onszelf ontwikkelen en houden we onszelf scherp.

Smart Maintenance
WAT U ZOEKT EN VINDT

  • De beste rotating equipment experts
  • De beste oplossing voor uw probleem
  • Vakmensen die zich vastbijten in uw vraagstuk
WAT U ONDERVINDT

  • We doen wat we beloven
  • Klankborden met specialisten
  • Open en eerlijke communicatie
WAT U OOK MOET WETEN

  • We hebben een eigen bedrijfsschool en leiden onze vakmensen zelf op
  • We hebben 8 vestigingen, 300 vakmensen, 100 servicebussen

Tientallen jaren ervaring

We hebben ruim 60 jaar ervaring met het reviseren en onderhouden van rotating equipment in industriële omgevingen: van relatief eenvoudige transportpompen tot complexe aandrijvingen van reactoren en generatoren. En alles daar tussenin. We kennen het klappen van de zweep en hebben meer dan 300 vakmensen in huis om de juiste service te verlenen.

Service & onderhoud

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie