Skip to main content
De pagina wordt geladen...

Food & Pharma

Voor hygiëne en veiligheid

Vraag advies

Hygiene, kwaliteit
en veiligheid

Voeding en gezondheid spelen een zeer belangrijke rol in onze samenleving. Waar zouden we zijn zonder de juiste medicatie en goed eten. Of het nu gaat om ingrediënten en halffabricaten voor de voedingsmiddelenindustrie, bioplastic of de farmaceutische sector; er gelden strenge eisen als het aankomt op hygiëne, kwaliteit en veiligheid. Deze pijlers zijn een onlosmakelijk onderdeel van het hele productieproces. Bij Facta weten we hoe het werkt. We kennen de normen & regelgeving en beschikken over de juiste certificaten voor onze vakmensen en werkplaatsen.

Krachtige combinatie van service verlenen en technologie

Bij Facta staat service verlenen voorop in alles wat we doen. We zijn dé specialist in rotating equipment en weten precies waar het om gaat in onze business. Wie nu een probleem heeft, vraagt nu om een oplossing. En niet morgen. Wij zijn dan ook altijd in de buurt. 24 uur per dag. 7 dagen in de week. We hebben ons gespecialiseerd in smart maintenance, en werken met de nieuwste toepasbare technieken. Door buiten de gebaande paden te denken, kijken we mee waar we kunnen verbeteren. Elke klant, klein of groot, met een complexe vraag of uitdaging is bij ons op zijn plaats. Hoe complexer de vraag, hoe beter die bij ons past. Zo blijven we ons ontwikkelen en houden we onszelf scherp.

Smart maintenance
WAT U ZOEKT EN VINDT

  • De beste rotating equipment experts
  • De beste oplossing voor uw probleem
  • Vakmensen die zich vastbijten in uw vraagstuk
WAT U ONDERVINDT

  • We doen wat we beloven
  • Klankborden met specialisten
  • Open en eerlijke communicatie
WAT U OOK MOET WETEN

  • We hebben een eigen bedrijfsschool en leiden onze vakmensen zelf op
  • We hebben 8 vestigingen, 300 vakmensen, 100 servicebussen

Tientallen jaren ervaring

We hebben ruim 60 jaar ervaring met het reviseren en onderhouden van rotating equipment in hygiënische omgevingen: van het produceren van kinder- en babyvoeding tot geneesmiddelen voor hart- en vaatziekten. En alles daar tussenin. We hebben meer dan 300 vakmensen in huis om met u de juiste service voor uw omgeving te verlenen.

Service & onderhoud

CERTIFIED CRAFTSMANSHIP

Craftsmanship, quality and safety are paramount at Facta, as is evident from our certifications and accreditations.

Our certificates

WANT TO KNOW WHAT SUITS YOUR SITUATION?

Would you like to know which approach best suits your situation? Please feel free to contact us. Call +31 (0)88 6000 200 or e-mail us.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie