Skip to main content
De pagina wordt geladen...

Turbines

Alle kennis in huis

Onze vakmensen weten alles van aandrijftechniek. Voor revisie en onderhoud. We staan dag en nacht voor u klaar en weten van aanpakken.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Bij Facta staan wij altijd voor u klaar, zeven dagen per week, 24 uur per dag. Met snelle, betrouwbare service en onderhoud zorgen wij ervoor dat uw installatie altijd optimaal functioneert.

Service en onderhoud aan turbines

Bij Facta bieden wij grondige revisies aan voor uw stoomturbine om ervoor te zorgen dat deze efficiënt en betrouwbaar functioneert. Onze revisies omvatten onder andere inspecties van onderdelen, reparaties, vervanging van dragende delen en verbeteringen aan de afdichtingen. Onze deskundige technici werken nauw samen met u om uw specifieke behoeften te begrijpen en te voldoen. Laat ons u helpen bij het optimaliseren van de prestaties van uw stoomturbine, zodat u kunt profiteren van een verlengde levensduur en een betere efficiency.

Rotor revisies

Bij Facta bieden wij grondige rotor revisies voor uw stoomturbine om de prestaties en efficiëntie te verbeteren. Onze services omvatten balanceer checks, geometrische inspecties, niet-destructieve onderzoeken, laagtoerig balanceren en “At Speed” balanceren. Ons team van deskundige technici zorgt ervoor dat uw rotor soepel draait en slijtage wordt verminderd. Verhoog de prestaties van uw stoomturbine en verleng de levensduur ervan door onze grondige rotor revisies.

Service en onderhoud aan Stoomturbines

Bij Facta bieden wij een scala aan grondige stoomturbine services, waaronder revisies, inspecties en reparaties van onderdelen, rotor- en stator delen, asafdichtingen, lagers en regel- en snel-sluitklep revisies. Onze deskundige technici gebruiken reverse engineering om uw specifieke behoeften te begrijpen en te voldoen. Verhoog de prestaties en efficiëntie van uw stoomturbine en verleng de levensduur ervan door onze grondige services. Laat ons u helpen bij het optimaliseren van uw machine.

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie