Skip to main content
De pagina wordt geladen...

Compressoren

Totale zorg voor compressoren, dat is wat we doen

Wij bieden service en onderhoud op maat aan voor compressoren. Zowel incidenteel als meerjarig onderhoud of tussentijdse inspecties en complete revisies. Uiteraard inclusief volledige rapportage. Doordat wij ons niet beperken tot 1 merk, is er een uitgebreide ervaring op diverse merken en types compressoren aanwezig. In onze werkplaatsen overhalen en repareren wij Centrifugaal compressors en compressor onderdelen en rotoren van multistage centrifugal compressors.

Onze centrifugaal compressors service

Bij Facta bieden we complete services voor uw centrifugaal compressors. Van compressor overhaul tot rotor revisie en van reverse engineering tot inspectie en reparaties van onderdelen, zoals rotor, stator delen, as afdichtingen en lagers. Onze technici zorgen ervoor dat uw compressoren efficiënt en betrouwbaar functioneren, waardoor u kunt profiteren van een verlengde levensduur en betere efficiëntie. Laat ons u helpen bij het optimaliseren van de prestaties van uw compressoren en maak gebruik van onze expertise.

Onze compressor reparatie services

Bij Facta bieden we uitgebreide reparatie services voor compressoren. Van de balanceer check tot de geometrische inspectie en niet-destructieve onderzoek, wij zorgen ervoor dat uw compressor weer efficiënt functioneert. Onze technici voeren ook fase 1 en 2 inspecties uit en kunnen uw compressor laagtoerig balanceren en balanceren “at speed”. Laat ons helpen bij het optimaliseren van de prestaties van uw compressor en profiteren van een langere levensduur.

Compressor onderdelen reparaties

Onze expertise in compressor onderdelen reparatie zorgt ervoor dat uw compressoren weer efficiënt en betrouwbaar kunnen functioneren. Of het nu gaat om uw rotor of stator delen, onze technici zijn gespecialiseerd in het herstellen van schade en vernieuwen van onderdelen.

Onze rotor reparatie omvat het reconditioneren van lagers en as afdichting locaties door middel van HVOF, hardverchromen of laserlassen. Ook worden loopbussen en waaieroog diameters vernieuwd om de prestaties te optimaliseren. Onze lagers revisie omvat het vervangen van witmetaal.

Onze stator delen reparatie omvat het herstellen van axiale passingen en splitline schade door middel van laser welding. Ook worden labyrinten vernieuwd om een betrouwbare werking te waarborgen.

Service over de hele wereld

Als field service organisatie zijn wij gespecialiseerd in rotating equipment en de onderhoudsservice, zowel onshore als offshore. Met inzet van onze specialisten, engineers en supervisors worden we ingezet op diverse projecten over de gehele wereld.

WE ZIJN ONAFHANKELIJK MAAR DOEN HET NIET ALLEEN

Bij Facta zijn we merkonafhankelijk. Dat geeft ons vrijheid van handelen. Natuurlijk hebben we wel onze voorkeuren en werken we het liefst met A-merken. We zoeken voor elke situatie de beste oplossing.

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie