Skip to main content
De pagina wordt geladen...

Wil je leren

en ook al lekker verdienen?

Kies voor een BBL opleiding

Lijkt het je wel wat? Leren en ook al lekker geld verdienen? Dat snappen we bij Facta heel goed! Als je kiest voor BBL-opleiding in de techniek, dan kies je voor:

  • Veel praktijk
  • Direct aan de slag gaan
  • Meteen geld verdienen
  • Gegarandeerd een baan, ook in de toekomst
  • Werken in een innovatieve en duurzame sector

 

Open dag op 29 augustus

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Op zaterdag 29 augustus tussen 10.00 en 14.00 uur openen technische mbo-opleidingen in heel Nederland hun deuren. Kom ook en ontdek of een leerwerkopleiding in de techniek wat voor jou is. Met 40 open locaties is er altijd eentje bij jou in de buurt. Kijk op de website van Wij Techniek waar je terecht kunt!

Erkend leerbedrijf

Facta is zelf ook een erkend leerbedrijf die jaarlijks een aantal beginnende monteurs aanneemt. Het schooljaar van 2020/2021 starten er 5 jongens en meiden op verschillende locaties door het land. Wij investeren in hen met het doel ze in te lijven in de technische branche én in onze organisatie. Lijkt het je ook wel wat om bij ons aan de slag te gaan? Of ben je benieuwd wat je gaat verdienen als je 4 dagen gaat werken en 1 dag naar school gaat? Neem gerust contact op met HR Trainee Anouk Binken.

Bel, mail of stuur een Whatsapp

T: 088 6000 200
M: 06 2207 6300
@: vacatures@facta.nl

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie