Skip to main content
De pagina wordt geladen...

Beste collega, 

Ik heb mooi nieuws om te delen.  

De afgelopen jaren zijn naast Facta twee mooie bedrijven toegevoegd aan de Groep: Facta Constructietechniek B.V. en Optimum Elektrotechniek B.V.. Samen vormen we een krachtige organisatie van ruim 500 collega’s die vol vertrouwen elke uitdaging in de vitale sectoren aangaan. 

Onze gezamenlijke ambitie is glashelder: we streven ernaar de best presterende dienstverlener in ons vakgebied te zijn. Voor onze klanten, (toekomstige ) collega’s en partners. Iedereen binnen onze bedrijven draagt elke dag bij aan het realiseren van deze ambitie. 

Om meer duidelijkheid te brengen en bovendien te laten zien dat we één familie zijn, gaan we vanaf 31 maart a.s. verder met drie bedrijfsnamen: Facta Constructietechniek, Facta Elektrotechniek en Facta Rotating. Elk bedrijf behoudt zijn eigen identiteit, zoals je onderaan deze mail kunt zien aan de drie verschillende bedrijfsnamen en huisstijlkleuren. We blijven zelfstandig, maar versterken onze verbondenheid. We vergroten ons bereik en het maakt ons sterker ten opzichte van de concurrentie en aantrekkelijker als werkgever.

Dit besluit is niet alleen een stap voorwaarts, maar ook een versnelling van onze groei. We willen nog duidelijker maken waar we voor staan en waar we voor gaan als organisatie. Daarbij optimaliseren we de uitstraling van Facta breed. Het blijft fris, stoer en krachtig, precies zoals jullie van Facta gewend zijn. Onze gezamenlijke belofte – ‘altijd in beweging’ – wordt omarmd door alle drie de Facta-bedrijven. Het weerspiegelt onze tomeloze inzet om elke dag beter te worden, voor elkaar en voor onze opdrachtgevers. 

In de komende maanden zullen we stap voor stap onze nieuwe naam en uitstraling introduceren, zorgvuldig en kostenbewust. We staan aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk binnen Facta, ik kijk ernaar uit. Met ons gezamenlijke merk en onze toegewijde medewerkers ben ik ervan overtuigd dat we nieuwe deuren gaan openen en onze groei in de komende jaren voortzetten.  

Als je vragen hebt over deze stap naar de toekomst, stel ze dan gerust aan mij, Henk of je Regiodirecteur.  

Met vriendelijke groet, 

Jeffrey Schotvanger

Weten wat bij uw situatie past?

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 6000 200 of mail ons uw vraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons 24/7 bellen op 088 6000 200

Facta receptie